Se Jools i england

Ett av de absolut bästa musikprogrammen nuförtiden är utan tvekan Jools Holland. Jools, som leder programmet, är en fantastisk musiker som bjuder in spännande artister att spela i hans show. Artister som uppträtt i showen är bla U2, Pearl Jam, Yeah Yeah Yeah`s, Stereophonics, Primal Scream, Rufus Wainwright, PJ Harvey etc.

Emellanåt hoppar Jools in och medverkar som gästartist och det är en sann fröjd att se Jools spela. Blueslegenden BB King uttryckte sig så här om Jools musikalitet:
”- Jag trodde inte någon kunde spela så här. Jools vänsterhand håller igång pianoliret som ingen annan.”

I sommar ger sig Jools och hans svängiga band ut på vägarna i Storbritannien.
Den 11:e och 12:e juni stannar turnébussen i Hampton, England. Hampton är en mysig stad med mycket historia där man kan se anrika Hampton Court Palace som en gång i tiden var kunglig residens. Det vackra slottet är byggt under 1500-talet.

Nämnde jag att special guests är inga mindre än Marc Almond och Melanie C? Inte? Ok, men så är det i alla fall. Konserten blir en härlig mix av svängig boogie woogie med fantastiska musiker.
Upplev en kanonkonsert samt en trevlig stad som ligger ca 15 mil från London!

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=5″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din konsertresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/konsertresor/” style=”ci-customcolor” size=”small”]Läs fler artiklar om konsertresor här[/button]