Sportresor till USA!

Arenorna i USA/Kanada är större och häftigare än hemma i Sverige. Vid hemmamatcher med exempelvis New York Rangers (NHL) och New York Knicks (NBA) så fylls läktarna med ca. 20.000 fans som bl a skriker ”Let´s Go Rangers”. Mycket av den härliga atmosfären som skapas inne på arenorna kommer av jumbotronen. Här visas repriser av matchen, publiken uppmuntras att applådera och sjunga. Kameran zoomar in fans som dansar i bar överkropp (dancecam) och fans som pussas (kisscam), detta får övriga publiken att skrika av glädje och en fantastisk stämning skapas. Du måste uppleva det för att förstå!

Vi på Nickes.Com hjälper till med enbart biljetter till amerikansk fotboll, baseball, basket  och ishockey i alla städer i USA och Kanada:

Här kan du se spelschemat för New York Rangers
Här kan du se spelschemat för alla New York lag
Här kan du se spelschemat för NHL (Ishockey)
Här kan du se spelschemat för NBA (Basket)
Här kan du se spelschema för NFL (Amerikansk Fotboll)
Här kan du se spelschemat för MLB (Baseball)

Vill du ha priser så ring 036141443 eller maila sales@nickes.com

Du talar om för oss vilka biljetter som du önskar och så återkommer vi med priser inom 24-48 timmar. Om du inte vet vilka biljetter som finns så kan vi föreslå olika typer av biljetter och så kan du sedan välja vilka du vill köpa. Vi hjälper gärna till och vi kan vara din alldeles egen hockeyexpert! Biljetterna levereras per e-mail om inget annat anges så väldigt smidigt och tryggt!