Starta säsongen med att bjuda anställda på en kick-off eller konferensresa!

Att få ett företag att lyckas beror väldigt mycket på hur motiverade och positiva dina anställda är. Ett bra arbetsklimat gör att medarbetarna känner en glädje över att gå till jobbet och detta smittar av sig på alla kundkontakter. Kunder som möts av ett leende och serviceinriktad personal är nöjda kunder och nöjda kunder är otroligt fina ambassadörer för företaget.

Att stärka samhörigheten mellan arbetstagare och arbetsgivare är väldigt viktigt för hur ett företag ska lyckas. Anställda som känner sig uppskattade och som känner en stolthet över sitt jobb är en oerhörd tillgång för företaget. Därför är det viktigt att företagsledning och anställda har en bra kommuniktion så att alla vet företagets målsättningar och värderingar.

Gemenskap, glädje och samhörighet inom företaget kan enkelt skapas via roliga kick-offer eller konferensresor.

Nickes.Com har sedan starten 1997 hjälpt många företag att skapa denna atmosfär mellan chefer och anställda genom att skräddasy resor som passar just ert företag. Att kombinera en konferens med en fotbollsmatch i England eller Formel 1 resa till Barcelona är något som alla deltagare kommer att minnas under lång tid. Att göra roliga saker tillsammans skapar gemensamma upplevelser, kul minnen och att anställda lär känna varandra ännu lite bättre.

Bättre gemenskap mellan anställda och mer förståelse om företaget kommer att generera nöjdare kunder och ett bättre ekonomiskt resultat.

För att se offertförslag på hur en konferensresa kan se ut, klicka här.

Exempel: Trade in Sports – Hockenheim 2013
FelixUnder sommaren 2013 kontaktades Nickes.Com av sportbörsen Trade In Sports, som gör det möjligt för allmänheten att investera i utvalda idrottare i utbytemot en andel av potentiella framtida intäkter.

Trade In Sports ville genomföra en resa till DTM-finalen på Hockenheim, där en grupp investerare skulle få chansen att se Formel 3-föraren Felix Rosenqvist – en av de idrottare som företaget samarbetar med – LIVE.

Nickes.Com anlitades för att ombesörja administrationen av resan, och för att sköta alla bokningar av transferbussar, hotell och restauranger. Nickes.Com såg också till att Trade In Sports-gruppen löpande försågs med information om sin resa och att eventuella frågor besvarades.

Resan till Hockenheim blev en såväl sportslig (Rosenqvist vann två av helgens tre race) som social fullträff – och ett talande exempel på hur två organisationer tillsammans kan skapa ett mervärde för sina kunder.

”Investerarresan till Hockenheim föll väldigt väl ut, och samarbetet med Nickes.Com fungerade klockrent. Vi kunde fortsätta att fokusera på vår dagliga verksamhet utan avbrott – och för ett litet företag som Trade In Sports var det helt nödvändigt. Vi tittar redan på ett liknande upplägg tillsammans under 2014.” – Claes Holmström, VD – Trade In Sports