STCC-finalen 2013 – slutstrid för svensk racings kungaklass!

Den 20-21 september avgörs svensk banracings största och mest populära evenemang; STCC-finalen på Mantorp Park. Tabelltoppande Thed Björk ser förvisso ut att vara ostoppbar i kampen om titeln, men bakom honom rasar en intensiv strid om andraplatsen mellan Richard Göransson (BMW) och en trio av Björks förarkollegor i Volvo Polestar Racing. En av dem är för övrigt Jönköpingsbördige Linus Ohlsson, som med två deltävlingar kvar att köra ligger på femte plats i mästerskapssammandraget.

Vid sidan av STCC-klassen erbjuds också ett underhållande supportprogram i samband med finalen. I Porsche Carrera Cup Scandinavia, Formel Renault 1.6 och Clio Cup JTCC återfinns några av morgondagens stora svenska fixstjärnor – och i muskelbilsserien V8 Thunder Cars väntar en gigantisk mästerskapsuppgörelse. Den förre STCC-föraren Jens Edman ställs mot Sundsvalls-bröderna Daniel och Fredrik Ros i det sista slaget om titeln – i en klass som kommit att bli en stor publikfavorit.

Vi kan hjälpa till med såväl hotell som evenemangsbiljetter till vad som ännu en gång ser ut att bli en minnesvärd STCC-final, så tveka inte att höra av dig.

Se STCC, boka ditt paket här!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *