Super Bowl 2016 i San Francisco, säkra din plats redan nu!

Den 7 februari 2016 spelas Super Bowl 50 på nybyggda Levi’s Stadium söder om San Francisco. Vilka lag som göra upp om titeln och vilka världsartister som kommer att underhålla i halvtid är ännu okänt. Vad vi däremot vet är att det kommer vara en fullsatt arena och ca 20 grader varmt när världens blickar riktas mot ett av de allra mest bevakade idrottsevenemangen i vår tid.

De övriga tre stora amerikanska idrottsligorna avgörs alla i matchserier i bäst av sju. Endast NFL har en enda match där säsongens mästare koras. Förra året säkrade New England Patriots titeln i matchens absoluta slutskede. Helt i linje med Super Bowls historia av dramatiskt täta matcher där några av världens mest extrema atleter gör upp om den åtråvärda Vince Lombardi Trophy.

För första gången på trettio år återvänder Super Bowl till San Francisco 49ers hemmaarena. Detta ger möjlighet till en resa som innehåller både skönt väder och en av världens vackraste städer. Här finns Kaliforniens mest kända vindistrikt Napa inom en timmas bilresa och såväl regerande NBA-mästarna Golden State Warriors som NHL-laget San Jose Sharks runt hörnet. Denna Super Bowl-upplevelse kan bli en fullspäckad resa med amerikansk sport och musik på högsta nivå samt oförglömliga upplevelser av mat, dryck och natur.

Ta chansen om du kan.

Vi på Nickes.Com hjälper gärna att förverkliga er dröm med en resa till Super Bowl. Vill ni se NFL men till en lägre kostnad kan vi givetvis hjälpa mer med biljetter och resor till vanliga grundseriematcher eller varför inte till någon av de tre NFL-matcher som kommer spelas på Wembley i London under hösten? Läs mer om de tre matcherna här.