boston-bruins-biljetter

Svenskfest i historiska Boston

Boston är utan tvekan ett av de absolut bästa resmålen i Nordamerika om man tycker om historia. Men det är inte bara historia som lockar med Boston, det är även en av de städerna i världen där sportintresset är som störst.

Man har lag i alla stora sportligor och alla är dessutom klassiska lag som alla vunnit en hel del. Förutom Boston Bruins i NHL kan man bland annat se Boston Celtics i NBA, Boston Red Sox i baseball samt New England Patriots i NFL.

Staden är även känd för att ha några av de mest pasionerade fansen i Nordamerika och det märks om man besöker TD Garden för en match med ”The big bad Bruins” som de brukar kallas på grund av sitt fysiska spel. Laget har även två skickliga svenskar, Loui Eriksson samt Carl Söderberg.

Om man väljer att resa till Boston i februari eller mars kan man på kort tid se flera spännande matcher med Bruins mot lag med flera av våra bästa svenskar.

Resetips 1:
Tisdag 4 februari: Boston Bruins – Vancouver Canucks
Lördag 8 februari: Boston Bruins – Ottawa Senators

Resetips 2:
Lördag  1 mars: Boston Bruins – Washington Capitals (första hemmamatcher efter OS)
Tisdag 4 mars: Boston Bruins – Florida Panthers

Resetips 3:
Måndag 24 mars: Boston Bruins – Montréal Canadiens
Torsdag 27 mars: Boston Bruins – Chicago Blackhakws (repris på förra säsongens final)

Ring oss på 036-14 14 4så kan vi berätta mer samt hjälpa er med biljetter samt paketresor till dessa matcher.

[button url=”http://nickes.com/sv/hockeyresor/NHL/Default.aspx” style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din NHL-resa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/ishockey/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler NHL-artiklar [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *