Ta bussen till Monsters of Rock!

Älskar du precis som jag rockmusik? Sluta då inte att läsa!

Tänk dig en arena fullproppad med förväntansfulla rockare som väntar på att få vara med om något alldeles extra en kväll i juli 2016. Det är långt dit och tiotusentals personer går på helspänn för att få uppdateringar om denna kväll.

Kvällen som jag pratar om är naturligtvis lördagen den 9 juli nästa år och det speciella med denna kväll är att konsertarrangemanget Monsters of Rock återvänder till Sverige efter 26 års frånvaro.

Du kanske var på plats när det begav sig de första gångerna i Sverige; 1984 då AC/DC, Van Halen och Mötley Cruë rockade loss eller 1986 då Scorpions, Ozzy Osbourne och Def Leppard delade med sig av sin ljuvliga musik?

Till nästa år har de släppt giganterna från Birmingham; Black Sabbath och det amerikanska bandet Rival Sons. Fler band utlovas!

Jag kommer vara en av de många i publikhavet den kvällen, och jag kommer ta mig till Friends Arena på ett oerhört smidigt sätt; nämligen med Supporterbussen som är ett suveränt bussbolag som jag åkt med flera gånger och aldrig varit missnöjd med.

Man kan omöjligt vara missnöjd med att komma direkt från hemorten till arenan där evenemanget hålls och bli upphämtad utanför direkt efter det har slutat och åka hemåt. Allt detta tillsammans med en busslast med likasinnade!

Det är inte bara smidigt utan mycket prisvärt! Upp emot halva priset jämfört med en av de största konkurrenterna.

Boka biljetten via arrangören eller kontakta sales@nickes.com så ska de försöka hjälpa dig!

Bussresan T/R bokar du hos Supporterbussen, klicka här!

Jag hoppas att vi ses ombord den 9 juli!