Ta med din personal, bjud med dina bästa kunder och leverantörer

Vi brinner för att göra din sportresa till det starka minne den förtjänar att bli. Samtidigt förstår vi vikten av ett dynamiskt innehåll som passar just dina behov. Därför har vi tagit fram företagspaket som kombinerar sport i absolut världsklass med det bästa utanför arenan eller tävlingsbanan. Vi förstår vikten av att leverera kvalitativa paket eftersom dina kunder och leverantörer identifierar resan med ditt företag.

Klicka här för att se hur ett företag fick offert och sedan reste enligt föreslaget upplägg till Manchester United 2013-2014

VIP paket
Dina kunder och leverantörer är väldigt betydelsefulla och att träffa dom under avslappnande former är både roligt och otroligt viktigt för företaget. En affärsrelation stärks oerhört mycket av gemensamma upplevelser. Att bjuda med kunder och/eller leverantörer på en fotbollsresa skapar samtalsämnen under en lång tid framöver. Vi vet att en resa/konferens är en bra investering som kommer att generera mer affärer.

Att anlita oss på Nickes.Com är både väldigt smidigt och tryggt för dig som kund. Ända sedan starten 1997 så har vi fokuserat på att sälja sportresor och vårt motto är att du som kund ska vara nöjd innan resa, under resan och efter resan. Vi bokar upp de bästa flygbiljetterna, de bästa hotellen samt riktigt bra evenemangsbiljetter. Vi tar hand om hela reseproduktionen och förmedlar den kvalitét som ditt företag står för.

Reseplanering och innehåll
Vi lyssnar på dig för att förstå dina reseönskemål via personligt möte eller per telefon/mail. Vår erfarenhet är att alla företag är unika på sitt sätt och vi tycker vi det är viktigt att förstå syfte och önskemål för din resa innan vi lämnar offert. Vi vill kunna leverera det innehåll som gör att din resa blir riktigt lyckad och får den positiva effekt för företagets framtid som du önskar.

– Vi bokar upp direktflyg (inga mellanlandningar) från den flygplats i Sverige som ni önskar
– Vi bokar upp transfers (buss, taxi) som väntar på flygplatsen när ni landat och som tar er till hotellet
– Vi bokar upp kvalitétsäkrade hotell som har väldigt bra läge, fräscha rum och bra frukost
– Vi bokar upp riktigt bra fotbollsbiljetter och som innehåller mat & dryck innan match
– Vi bokar upp stadiumrundturer, sightseeing m m

Vi är proffs på sportresor och vi skulle bli väldigt glada om vi fick arrangera din nästa resa eller konferens

Kontakta oss på sales@nickes.com eller på 036-141443 så kan vi tillsammans börja reseplaneringen redan idag!