Ta Supporterbussen till Sverige – Österrike 8/9

– Mitt namn är Anders Olsson och jag är en inbiten supporter till Svenska Landslaget i fotboll. Jag har varit varit med om ett otal landskamper och mästerskap såväl på hemma- som bortaplan. Jag har skrikit mig hes i Lichtenstein och även besökt Friends Arena och sållat mig till de blågula fansen. Jag har vid sidan av mitt stora intresse som fan även arrangerat bussresor för nära och kära till just landskamperna. Nu sist, inför Sverige – Montenegro 14/6, kom jag i kontakt med grabbarna på Supporterbussen (ägt av Nickes.Com) som erbjöd sig att hjälpa mig med administrationen av denna resa. Jag vet ju av erfarenhet att det mest tidsödande kopplat till en resa är att se till så att de som ska med betalar in och sedan att jag får in namnen på de som ska åka och sedan ska jag betala bussbolag m m. Jag accepterade gladeligen deras invit och vi kom överens om att för deras arbete så skulle det utgå en modest bokningsavgift av 50 SEK per person. Vi kom iväg, fick se Sverige segra och jag måste säga att grabbarna på Supporterbussen (Robin, Johan och Niklas) fixade detta med bravur. Nästa gång jag ska arrangera en bussresa så kommer jag säkert att anlita Supporterbussen. Gör du det också….!

– Vi på Supporterbussen är förstås glada att Anders anlitade oss och att han var nöjd och belåten vilket alltid är vårt mål förstås. Vi vill också tacka Anders för att han anlitade oss och erbjuder nu Anders och hans vänner och för den delen även övriga svenska fans som vill åka med Supporterbussen till Sverige – Österrike 8/9 kanonpriser från 260 SEK per person på bussresa T/R hälsar Niklas Hellberg.

– Biljetter köper ni via Svenska Fotbollsförbundet. Vi ses på Friends den 8/9 avslutar Niklas & Anders.

Boka din plats här, klicka på Supporterbussen