tennisresor 2018

Tennis LIVE är bästa publikupplevelsen!

Orkar giganterna Federer och Nadal hålla sig i toppen ännu ett år? Kommer forne världsettan Novak Djokovic tillbaka efter ett mörkt 2017? Och lyckas svenska brödraduon Mikael och Elias Ymer ta nästa kliv i sina karriärer? Frågorna är många inför det stundande tennisåret, men en sak vet vi med säkerhet – med hjälp av Nickes.Com kan du uppleva tennis i världsklass direkt på plats!

Boka Wimbledon och andra tennisresor hos Nickes.Com

Tennisåret 2017 har inte ens avslutats – i skrivande stund pågår ATP-slutspelet i London med hela världseliten på plats – men vi på Nickes.Com lyfter redan blicken mot nästa säsong. Skälet till det är att vi satsar lite extra på ”den vita sporten” just nu, med flera intressanta samarbeten på väg att förverkligas. Bland annat har vi fått ombord det före detta tennisproffset och nuvarande coachen Lars-Anders Wahlgren som har 32 års erfarenhet av tennis på toppnivå, både som spelare och tränare. Mer om honom och vår tennisresa till Rom i maj kan du läsa i en kommande artikel här i sportbloggen.

Tennisresor hela året

Under året erbjuder vi spännande paket och resor till de flesta stora turneringar på ATP-touren, inklusive de fyra Grand Slam-turneringarna. Först ut av dessa är Australian Open 15–28 januari, följt av Öppna Franska Mästerskapen i månadsskiftet maj-juni. Därefter väntar klassiska Wimbledon (2 – 15 juli) och US Open i New York (27 augusti – 9 september). Året avslutas sedan med ATP World Tour Finals i London (12 – 19 november) där världens åtta bästa spelare gör upp om ära, berömmelse och en prispott på hela 50 miljoner kronor.

Tennisresor hos Nickes.Com

Topptennis i London

Den sistnämnda turneringen är en av de hetaste på touren och spelas i läckra O2 Arena som har plats för 20 000 åskådare. Biljettpriserna är lägre för ATP-slutspelet än Wimbledon och i november finns dessutom möjligheten att kombinera tennis med toppfotboll genom att se en match i Premier League eller The Championship. London är en fantastisk stad som bland andra tennisoraklet Björn Hellberg tagit till sitt hjärta.

– Jag älskar London! Min fru Inger och jag förlovade oss på en pub i Wimbledon på 70-talet vilket gör det extra speciellt att komma tillbaka dit år efter år. Vill man pausa från tennisen finns det vackra friluftsområden och härliga pubar, säger Hellberg som bevakat Wimbledon sedan 1967 – och inte missat en enda dag av tävlingarna!

Björn Hellbergs tre bästa London-tips:

1) Ta en båttur på Themsen. Att se London från vattnet är en väldigt speciell upplevelse.

2) Besök min favoritpub Alexandra som ligger cirka 200 meter från Wimbledon Station. Atmosfären i den något nötta lokalen är helt underbar. Pröva gärna blandningen light and bitter.

3) Besök Wimbledon-muséet, kanske i kombination med en promenad i den stora parken Wimbledon Common som bjuder på en vidsträckt och spännande skogsmiljö.

Sök och boka tennisresa

Även vid sidan av Grand Slam-turneringarna och ATP-slutspelet finns det en hel del trevliga turneringar att besöka. Du kan själv botanisera i utbudet på ATP-tourens egen hemsida. Kolla i kalendern och välj ut den eller de turneringar du skulle vilja uppleva och kontakta sedan oss så hjälper vi dig att sätta samman ett individuellt anpassat paket till tennisfesten du bestämt dig för. Nickes.Com skräddarsyr tennisresor till de flesta turneringarna på ATP-touren. Vill du hellre se damtennis? Inga problem – vi ordnar det!

Mejla till sales@nickes.com eller ring oss på 036-14 14 43 så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig.  Du kan också göra en intresseanmälan via detta formulär.

boka biljetter och tennisresor 2018

PRISEXEMPEL:

US Open 2018
3 nätter (7-10/9) på 3*** hotell på Manhattan i dubbelrum exkl. frukost och biljett till herrarnas final + damernas dubbelfinal
Pris per person utan flyg: från 6995 SEK


Monte Carlo 2018
3 nätter (20-23/4) på 3*** hotell i Nice i dubbelrum inkl. frukost och biljett till kvartsfinal, semifinal och final
Pris per person utan flyg: från 5995 SEK


Madrid 2018
3 nätter (20-23/4) på 3*** hotell i Madrid i dubbelrum inkl.frukost och biljett till herrarnas dubbelfinal + singelfinal
Pris per person utan flyg: från 3895 SEK