studentpresent

Tips på studentpresent

Nu är det många ungdomar som ska ta studenten och examen. Nya spännande äventyr och utmaningar står för dörren.

Jag kommer ihåg sommaren 1994, jag var 19 år och skulle ta studenten. Att lämna skolan och bege sig ut i arbetslivet var väldigt spännande men just denna sommaren så var fotbolls VM i USA det allra största. Vi hade bokat en gruppresa och skulle vara borta i tre veckor. Vi skulle se alla Sveriges gruppspelsmatcher och en åttondelsfinal och besöka städer som San Francisco, Los Angeles, Detroit och New York!

Under många månader så hade jag sparat pengar, tagit extrajobb såsom att plantera skog m m
samt att min bästa kompis lånade ut dom sista pengarna till mig, tack Rikard!

Fotbolls VM i USA var en fantastisk resa på alla sätt och vi fick uppleva en sommar med VM brons.
Nu är det 20 år sen och denna reseupplevelse är fortfarande det bästa jag varit med om.

Vill du ge din son/dotter/barnbarn/kompis nåt riktigt minnesvärt så är det presentkort på sportresa. Jag tänker att många människor drömmer om att se ett VM, en ligamatch på Old Trafford eller en Stanley Cup Final LIVE! Nu har du möjlighet att ge bort en jättefin gåva, köp presentkort och förverkliga dina nära å käras sportresedrömmar.

Köp presentkort här. Du får presentkortet på e-mail inom 24 timmar!