Tennis + fotboll = sant

Två sporter – en drömresa!

Tennis i världsklass eller London-derby i fotboll?
Eller varför inte – både och?
Nickes ger dig möjligheten att åka på en sportresa du aldrig glömmer.

Mitt i mörkaste november lyser världseliten i tennis upp London-himlen när Barclays ATP World Tour Finals avgörs i den brittiska huvudstaden. 13-20 november gör planetens åtta bästa spelare gör upp om ära, berömmelse och en prispott på hela 50 miljoner kronor. Turneringen betraktas som en av de finaste på touren och spelas i fantastiska O2 Arena med plats för 20 000 åskådare.

Världsettan Novak Djokovic blir sannolikt klar favorit till segern. Serben har vunnit turneringen fyra år i rad och fem gånger totalt. Men Djokovic utmanas av ett flertal toppspelare i London. Det främsta hotet kommer troligtvis från hemmafavoriten Andy Murray som fortfarande väntar på sin första triumf i den prestigefyllda tävlingen. Det gör även spanjoren Rafael Nadal som efter en tung period visat gryende form igen.

Om ”gamle” Roger Federer lyckas kvalificera sig för slutspelet har han chansen att vinna sin sjunde titel i ATP-finalen. Schweizaren har två raka finalförluster mot just Djokovic i London och måste komma upp med något alldeles extra för att återerövra tronen. Japanen Nishikori, hårdservande kanadensaren Raonic och österrikiska stjärnskottet Dominic Thiem, är andra spelare som kan bli aktuella i startfältet till årets sista stora tennisbatalj. Anmäl ditt intresse för tennisfesten på denna länk:
http://nickes.com/sv/EventInfo.aspx?eventid=940254

Det är inte bara tennis som attraherar sportälskarna i London denna vecka. Samma helg som semifinalerna och finalen avgörs i O2 Arena drabbar Tottenham och West Ham samman i ett hett London-derby på White Hart Lane. Biljetter till matchen den 19 november bokar du hos Nickes.
http://www.nickes.com/sv/EventInfo.aspx?eventid=949813

I andra änden av fotbollens huvudstad tar Crystal Palace samma dag emot storklubben Manchester City hemma på Selhurst Park. Här kan du se skyttekungen Sergio Agüero tillsammans med storstjärnor som Kevin de Bruyne, Joe Hart och David Silva. Kan David fälla Goliat?
http://www.nickes.com/sv/EventInfo.aspx?eventid=949814

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att planera denna grymma sportresa till London!
Telefon: 036 – 14 14 43
E-post: info@nickes.com
Hemsida: www.nickes.com