Tysk ligafotboll – en häftig upplevelse!

Tyska ligafotboll är en häftig upplevelse både inne på arenan och utanför. Hertha Berlin fansen är otroligt trevliga och glada supporters. Vi rekommenderar att bege sig ut till arenan några timmar innan match för att ta en öl eller två, snacka lite med hemmafansen samt att se hur publiken strömmar till. Att resa till Berlin och kolla på Bundesliga är både väldigt billigt och skitkul. Det är bra spelare och matcherna håller hög klass. Stämningen på läktaren är otroligt härlig. Sjungande fans och trumspelande, servering av öl gör att det glada humöret blir ännu bättre!

Kombinera din fotbollsresa till Berlin med sightseeing och god mat. Flanera runt vid Brandenburger Tor, känn på Berlinmuren och passera Checkpoint Charlie. När du börjar bli hungrig så kanske en schnitzel och lite surkål lockar, skölj ner den goda maten med en kall öl (Berliner Pilsner, Berliner Kindl).

Hertha Berlin spelar sina hemmamatcher på imponerande Olympiastadion. Arenan invigdes 1936 och har en publikkapacitet på ca. 76.000 åskådare. Vill du ha en ”superweekend” så kan du se match med både Hertha Berlin och FC Union Berlin under samma helg. Eiserne Union spelar i Bundesliga 2 och stämningen på matcherna är riktigt go. Du ser matchen från ståplats och kan ta med dig ölen upp till läktaren!

Här kan du se ett prisexempel på hemmamatch med Hertha Berlin:

Två nätter i dubbelrum inkl.frukost på centralt 3-stjärnigt hotell och matchbiljett
Pris per person från: 1495 SEK

BOKA PAKET: Skicka e-mail till sales@nickes.com och tala om vilken match du vill se så återkommer vi med priser och tillgänglighet

Här kan du se spelschemat för alla matcher i Bundesliga 1 (klicka här)
Här kan du se spelschemat för alla matcher i Bundesliga 2 (klicka här)
Här kan du se spelschemat för alla Hertha Berlins matcher (klicka här)
Här kan du se spelschemat för alla FC Union Berlins matcher (klicka här)

Vill du att vi gör jobbet åt dig och kollar flyg, hotell och biljetter? Det gör vi gärna!
Maila oss på sales@nickes.com eller ring oss på 036-141443 med dina önskemål så får du snabb och personlig service!